Συνεργάτες

ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΤΣΙΡΑΣ

Κατασκευή και τοποθέτηση σιδήρου οπλισμού.

Web: www.ioannis-kotsiras.gr

ERGOCAD

H ERGOCAD ιδρύθηκε το 2007 και είναι μια ταχέως αναπτυσσόμενη εταιρία που παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις λογισμικού και εκπαιδευτικά σεμινάρια.

Προσφέροντας αξιόπιστες λύσεις από όλο τον κόσμο, έχει αναπτύξει μακροχρόνιες συνεργασίας με εταιρίες από την Ιταλία (3), τη Βουλγαρία, την Ουγγαρία, την Κύπρο, το Ηνωμένο Βασίλειο (2), τη Γαλλία, την Ιορδανία, την Ολλανδία, την Ισπανία, τη Γερμανία και την Αυστρία, όπως επίσης με πολυεθνικές σχολές από την Ελλάδα, την Κύπρο, την Ιταλία, και το Ευρωπαϊκό Κέντρο Ερευνών.

Η ERGOCAD έχει κερδίσει μια σειρά από σημαντικές διακρίσεις:

  • Καλύτερος αντιπρόσωπος της Consteel σε πωλήσεις για 5 συνεχόμενα έτη (2015-2019)
  • Καλύτερος αντιπρόσωπος της 3Muri (μελέτη, ενίσχυση τοιχοποιίας) το 2016 και 2017
  • Καλύτερος αντιπρόσωπος της Arredocad (τρισδιάστατη μοντελοποίηση και απόδοση) το 2019

Web: www.ergocad.eu

ERGO-NOVA

Η ERGO-NOVA ανήκει στον Όμιλο εταιριών ERGOCAD και διαχειρίζεται τα κατασκευαστικά έργα του. Έχουμε ολοκληρώσει με επιτυχία περισσότερα από 100 έργα στην Ελλάδα, την Κύπρο, την Αυστρία και άλλες χώρες, στα οποία η εταιρία μας συμμετείχε στον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό, τη στατική μελέτη, την εσωτερική διακόσμηση, την αρχιτεκτονική τοπίου και την κατασκευή.

Η ERGO-NOVA επενδύει συνεχώς σε καινοτόμο εξοπλισμό και διατηρεί μια ομάδα ειδικευμένων πολιτικών μηχανικών, αρχιτεκτόνων και σχεδιαστών, ώστε να μπορεί να αναλάβει την κατασκευή διαφόρων τύπων σύνθετων έργων.

Web: www.ergo-nova.eu

ΜΑΡΜΑΡΑ ΑΤΛΑΣ/ΑΦΟΙ ΤΣΙΜΑ - ΓΚΕΛΗΣ Ο.Ε

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1985 από τους: Τσίμα Βασίλειο, Τσίμα Γεώργιο, Τσίμα Ιωάννη και Γκέλη Χαράλαμπο. Η έδρα της βρίσκεται στην Κληματιά Ιωαννίνων, 13χλμ Ε.Ο. Ιωαννίνων – Ηγουμενίτσας.

Εδώ και 35 χρόνια προσφέρει τα υλικά και τις υπηρεσίες της σε όλη την Ελλάδα αλλά και σε πολλές χώρες της Ε.Ε. και εκτός, π.χ. Ιταλία, Γερμανία, Αγγλία, Βουλγαρία, Η.Π.Α., Καναδά, Βραζιλία, Αυστραλία, Κίνα, Κορέα, κ.α.

Η εταιρεία, σήμερα, διαθέτει την μεγαλύτερη μονάδα επεξεργασίας μαρμάρων στην Ήπειρο, έχοντας όλους τους τύπους επεξεργασίας,  καθώς επίσης έχει και τέσσερα (4) ιδιόκτητα λατομεία,στις εξής τοποθεσίες:

α) Κληματιά Ιωαννίνων
β) Δεμάτι Ιωαννίνων
γ) Μεγ. Περιστέρι Ιωαννίνων
δ) Πρίλεπ Σκοπίων

Επίσης, προμηθεύεται και επεξεργάζεται υλικά από όλη την Ελλάδα και από το εξωτερικό, όπως: Θάσου, Τήνου, Καβάλας, Κοζάνης, Νάξου, Βώλακα, Αλιβερίου, Αλβανίας, Sivec Σκοπίων, Μαρμαρά Τουρκίας, κ.α.

Οι δύο μονάδες παραγωγής του εργοστασίου της μπορούν να παράγουν έως και 8.000 τετραγωνικά μέτρα μηνιαίως για δάπεδα και έως 2,500 τετραγωνικά μέτρα για ειδικές διαστάσεις, (ανάλογα την πρώτη ύλη) καθώς διαθέτει 2 τελάρα κοπής όγκων, 3 φρέζες κοπής πλακών, 4 οριζόντια-κάθετα κοπής όγκων, 1 γυαλιστική πλακών, 1 γυαλιστική καδρέτου, 1 φούρνο επιρυτίνωσης πλακών, 1 καυστήρα πλακών-καδρέτου, 1 μηχάνημα αμμοβολής καδρέτου, 1 μηχάνημα χτυπητού πλάκας-καδρέτου, 8 κεφαλοκόπτες, και όλη την σειρά μηχανημάτων για παραγωγή μαρμάρινου πλακιδίου.

Οι υπεύθυνοι της εταιρείας, το προσωπικό της, καθώς και η εμπειρία της στον κόσμο του μαρμάρου εγγυάται την άψογη συνεργασία.

Web: www.atlasmarbles.gr

Συνεργάτες

Συνεργάτες

inatec-logo-white-full

Compare listings

Compare