Διαχείριση ιδιοκτησίας

Αφήστε στην ομάδα της INATEC την διαχείριση της ιδιωτικής κατοικίας ή του εμπορικού ακινήτου σας και επενδύστε τον χρόνο σας εκεί που πραγματικά επιθυμείτε.

Διαχείριση ιδιωτικής κατοικίας

Κερδίστε χρόνο για να απολαύσετε τη ζωή σας και αφήστε εμάς να φροντίσουμε τις ανάγκες της κατοικίας σας.

Αναλαμβάνουμε την καθημερινή συντήρηση και καθαριότητα του σπιτιού σας, την φροντίδα του κήπου και την επιδιόρθωση προβλημάτων και ζημιών.

Όσο απουσιάζετε, φροντίζουμε για την ασφάλεια του σπιτιού σας και το προετοιμάζουμε για να σας υποδεχθεί όταν επιστρέψετε, σε άψογη κατάσταση και με γεμάτο ψυγείο.

Διαχείριση εμπορικών ακινήτων

Εάν είστε κατασκευαστής ή ιδιοκτήτης εμπορικών ακινήτων, εμπιστευτείτε μας τη διαχείριση των ακινήτων σας και εξοικονομήστε χρόνο και ενέργεια.

Το έμπειρο προσωπικό της INATEC αναλαμβάνει εργασίες όπως είσπραξη ενοικίων, ανακαίνιση και φρεσκάρισμα κατά την αλλαγή ενοικιαστών και επισκευές. Φροντίζουμε για την εύρυθμη λειτουργία του ακινήτου σας ώστε αυτό να παράγει το μέγιστο δυνατό εισόδημα.

Πλήρης οικονομική διαχείριση

Με την Πλήρη Οικονομική Διαχείριση, προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη υπηρεσία που συνδυάζει σχεδιασμό, μελέτη προϋπολογισμού, λογιστικές υπηρεσίες, οικονομικές αναφορές, εσωτερικούς ελέγχους, είσπραξη και εξόφληση.

Στο στάδιο της υλοποίησης φροντίζουμε για την ορθή χρήση των πόρων και την επίτευξη των στόχων του έργου.

Ζητήστε προσφορά

Πείτε μας λίγα λόγια για το έργο σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σύντομα.


Ζητήστε προσφορά

Πείτε μας λίγα λόγια για το έργο σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σύντομα.


inatec-logo-white-full

Compare listings

Compare